Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
EMILE HENRY Франция

EMILE HENRY Франция

Марката EMILE HENRY се отличава със своето високо качество, екологично чисти материали и иновативни технологии.

През 1848 година от малка работилница в Южна Бургундия Жак Хенри развива истинска страст към керамиката.

В днешни дни марката е световно известна с широко търсене на своите продукти както за домашна, така и за професионална употреба.

Продуктовата гама на бранда EMILE HENRY предлага огромен избор от форми и цветове за да може да може и най-взискателните клиенти да бъдат удовлетворени.

продукти
Wilmax Англия

Wilmax Англия

Wilmax е бързо развиваща се производствена фирма, която е специализирана в производството на фин порцелан. Основана през 2010 година,фирмата е със седалище в Англия и продава своите качествени изделия в цял свят. Фирмата предлага широка гама от порцеланова кухненска посуда,подходяща както за домашна употреба,така и отговаряща на високите изисквания на ресторантьорите.Разнообразието от форми и стилове ще удовлетвори всеки вкус и всеки интериор. Това не са просто съдове за хранене-това е декорация за Вашата маса!!!

http://www.wilmax.co.uk/en/

продукти
ZYLISS Швейцария

ZYLISS Швейцария

В Швейцария, през 1948г. основателят Карл Зисет създава първият продукт на Zyliss, а именно преса за чесън – продукт, който оттогава се радва на забележителен успех в целия свят. Днес Zyliss се гордее с привлекателно и отличително портфолио от добре замислени и внимателно проектирани кухненски аксесоари, като голяма част от продуктите са спечелили престижната награда Red Dot Award. Вдъхновение за нови продукти се черпи не само от разбиране на това, което нашите клиенти искат, но и от предвиждане на промените в тенденциите на начина на живот. Днес, чрез ангажираност за развитието на находчиви, надеждни и трайни продукти, Zyliss не само произвежда продукти, които са изключително функционални, но и не спира да радва всички, които ги използват. Zyliss осигурява добре замислени и функционални, висококачествени продукти за приготвяне на храна дори и за претенциозните потребители, които имат страст към храната. Марката е изградена върху здрави основи на швейцарско наследство; добре проектирани, надеждни и най-важното прецизни. Всички продукти от гамата на Zyliss са стилни, ергономични и иновативни, с единствената цел да направят приготвянето на храната лесно и забавно за всички.

продукти
UMBRA КАНАДА

UMBRA КАНАДА

UMBRA Канада е дизайнерска компания, основана през 1979 г. в Торонто. Модерните аксесоари за дома са популярни в над 118 страни по света. Стилни, функционални и с поразителен дизайн продуктите с марка UMBRA са готови да внесат ярки цветове в дома Ви.

Безупречен стил и иновативни идеи - това е посоката на марката, победител в международни конкурси за дизайн!

продукти
BOHEMIA CRYSTAL, Чехия

BOHEMIA CRYSTAL, Чехия

Бохемското стъкло , главно наричано Бохемия кристал е стъкло, произведено в районите на Бохемия и Силезия, сега част от Чешката републикаТой има вековна история на международно признание за високото си качество, изработка, красота и често иновативни дизайни. Ръчно изрязани, гравирани, издухани и боядисани декоративна стъклария, вариращи от чаши за вино и шампанско до огромни полилеи, орнаменти, фигурки и други предмети от стъкло.

В днешни дни освен кристално стъкло, заводите произвеждат екологично стъкло наричано още Crystalite или кристалин. Това е вид материал, който се произвежда при специален процес без съдържание на олово. Чистотата на материала, неговият блясък и прекрасен звън при наздравица е еквивалент на кристалното стъкло с 24% оловен окис.

Bohemia Crystal Чехия е световно известно име с гаранция за качествени изделия и богат избор от продукти.

http://www.bohemiacrystalglass.cz/en/

продукти
COLE & MASON АНГЛИЯ

COLE & MASON АНГЛИЯ

Cole & Mason е английска компания водеща в производството на мелнички и комплекти за подправки. Всички изделия са с високо качество на изработка, красив и съвременен дизайн подходящи за всяка кухня. 

продукти
JUDGE Англия

JUDGE Англия

Английска марка Judge e създадена през далечната 1896г.

Днес предлага на пазара домакински принадлежности и качествени изделия с съвременен и красив дизайн.

Виж сега всички изделия Judge в онлайн магазин CHINIIKI.COM

продукти
SPIEGELAU ГЕРМАНИЯ

SPIEGELAU ГЕРМАНИЯ

Историята на немския производител Spiegelau датира още от 1521 г. В продължение на 5 века фабриката е успяла да се превърне в един от най-големите производители на кристал в световен мащаб. Високото качество на материала съчетано със съвременните технологии за производство на стъклото е гаранция за високо качество. Доказателство за това е че фабриката е водещ доставчик на чаши както за професионалисти в индустрията - от най-добрите ресторанти и хотели до магазините за вино, така и за модерния дом.  

продукти
Churchill - Англия

Churchill - Англия

ПОВЕЧЕ ОТ 220 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ, СТРАСТ И ОПИТ ...

В сектора на гостоприемството изборът на съдове за хранене трябва да отговаря на най-високите стандарти за представяне, практичност и производителност. Дългогодишният опит на производителя Churchill го прави естествен партньор за предоставяне на цялостно решение за обзавеждане на дома.  Марката "Чърчил" е постигнала световно признание и е реномиран доставчик на висококачествен порцелан. Харесваните артикули в световен мащаб са постигнати с високи постижения в обслужването, качество на продуктите, екологични отговорности и иновации на продуктите.

Дизайнерският екип са експерти с магистърска степен по дизайн. Предизвикателството им е да създават продукти, които превръщат последните кулинарни тенденции в стилна трапезна реалност.

"Ние сме непрекъснато предизвикателство и подобряване на нашите производствени умения и са строги с нашия контрол на качеството и процесите за подбор, за да се гарантира че клиентът получава най-висококачествени продукти. Ние сме наблюдавани от правителството и работим в партньорство с Британската керамична федерация."

"Когато кажем, че сме производител в Обединеното кралство, имаме предвид точно това. Повечето от нашите продукти се произвеждат и зареждат в Стоук он Трент, което прави продуктите лесно достъпни за нашите партньори, като в същото време намаляват допълнителния транспорт".

Качеството е всичко за Чърчил. Качеството на предлаганите продукти означава, че всички те отговарят на клиентските, индустриалните и нормативните стандарти и очаквания.

Екипът е в непрекъснатото повишаване на индустриалните стандарти и е от решаващо значение всеки един от нашите продукти да е с най-високо качество - накратко,  качеството е на първо място!

Продуктите на Churchill подлежат на строги тестове и в акредитираната от UKAS лаборатория. Лабораторията тества продуктите за издръжливост и здравина!

 

http://www.churchill1795.com/

продукти
HERDMAR Португалия

HERDMAR Португалия

Подобно на много от компаниите в Португалия Мануел Маркес Herdeiros има своите корени и структура, свързани с рода си, вече трето поколение. Основана през 1911 г. от Мануел Маркес, компанията винаги е произвеждала прибори за хранене, идентифицирани със собствена запазена марка11 в град Caldas Das Taipas, община Гимараеш, област Брага, Португалия. Инициативата и устойчивостта на основателя помагат на компанията да се адаптира и да расте, така че вече през 1950 г. компанията изнася за бившите португалски колонии. След кончината на основателя, управлението на компанията се поема от наследниците (Manuel Marques, Herdeiros de); през 1963 г. двама от синовете му - Авел и Хосе – поемат управлението на компанията, но вече под формата на дружество с акции: Мануел Маркес, Herdeiros, L.da. (Мануел Маркес, Herdeiros, КДА) Развитието на компанията продължава, поддържайки постоянство и волята си да увеличи производствения си капацитет, подобрявайки качеството и количеството, с цел да се стигне дори още по-далеч. Дори и преди 25 април 1974 г. компанията вече се е разширила и до други пазари, завладявайки клиенти от Сеута, Австрия, Гърция и Германия. По-късно, без един от партньорите - Авел Маркес, компанията продължава своя път и през 1996 г. законно става акционерно дружество: Мануел Маркес, Herdeiros. През 1998 г. бариерата от един милиард "ескудо" в продажбите вече е надмината и компанията има клиенти по всички континенти. Освен директните продажби с клиенти и продажбите чрез посредници, компанията вече е част от мрежата за дистрибуция на бразилския пазар. Но инициативата продължава, и въпреки създаването на нови и поддържането на стари контакти, компанията никога не забравя своята история, или тези, които са допринесли много за действителното състояние и развитие на компанията. Тези, които сега управляват компанията от своя страна, са изпълнени с надежда към бъдещето, уверени в солидна икономическа и финансова ситуация, постигната чрез добре контролирана администрация на инвестициите; в предприемчивия капацитет, който постоянно търси нови пазари, но без да забравя да задоволява редовните си клиенти; в новите производствени възможности, резултат от инвестиции, направени наскоро в сгради и оборудване, и естествено в преструктурирането на органично функциониране, което ще служи като лост, за да се постигат нови постижения в производството и съответно увеличаване на обема на бизнеса.

http://www.herdmar.com/

продукти
MEPRA ITALY

MEPRA ITALY

Италианска традиция от 1947г. - прибори за хранене от водещия производител Mepra Italy. Висококачествено производство на прибори за хранене от неръждаема стомана и иноксови изделия.Внимание към всеки детайл,естетичен вид на изделието и уникален дизайн - това са приборите на Mepra. Резултата от всеотдайността на производителите е да покрият актуалните изисквания на клиентите със специални детайли и изискан вкус!

http://www.mepra.it/en/#1

продукти
Nachtmann Германия

Nachtmann Германия

Компанията е основана от Michael Nachtmann през 1834 г. като непрекъснато разширяват репутацията си като специалист на атрактивни продукти, изработени от кристално стъкло. През 2004 г. се присъединява към марката за начин на живот Riedel Glassworks, семеен бизнес с впечатляваща история, продължила над 200 години. Най-добрата немска традиция е в създаването на комбинация от изработка, най-строг контрол на качеството, нови технологии и страст към съвършенство. Продуктите с марка Nachtmann допринасят за изтънчен лукс във Вашия дом.

продукти
BOHEMIA CRYSTALEX, ЧЕХИЯ

BOHEMIA CRYSTALEX, ЧЕХИЯ

Bohemia Crystalex се появява през 19-ти век, въпреки че името Crystalex не се използва до 70-те години на миналия век. Компанията управлява и скромна фабрика в Моравия, наречена Каролинка. Районът на Нов Бор не е непознат за производството на стъкло по това време. Още през 17-и век многобройните производители на стъкло са били разположени в тази област. През 18-ти и 19-ти век всички износители на кристал Бохемия се извършват от северна Бохемия. През 1972 г. компанията започва да използва първите автоматични линии за производство на линии. Днес функционират както бохемските, така и морските фабрики, а Кристалекс е специализирана в производството на чаши, различни декорации, вази, кани и декантери.

продукти
FMF BOHEMIA DESIGN CRYSTAL, ЧЕХИЯ

FMF BOHEMIA DESIGN CRYSTAL, ЧЕХИЯ

Дизайнерската компания FMF BOHEMIA е създадена през 1995 година от Martin Fait, като целта и е да управлява голям асортимент от порцелан и кристал със собствена линия. Компанията ежегодно увеличава асортимента на продуктите си от кристално стъкло, ръчно и машинно изработени изделия. Собственикът и дизайнер Martin Fait е създател на едни от най-популярните и известни колекции на Bohemia както по света, така и в България - серии Quadro, Yoko, Florale, Neptune и други.

продукти
AMT Германия

AMT Германия

Интересa, който проявихте към продуктите на AMT Gastroguss е правилният избор за вас, Вашето семейство, околната среда и портфейла ви! Нашата мисия винаги е била перфекционизма. Стремим се да ви осигурим първокласни съдове за готвене, които спестяват време, енергия и пари, както и да ви гарантираме по-здравословен начин на живот. По цял свят Star Chefs печели от отличното качество на продуктите си. В тясно сътрудничество с Немската асоциация на кулинарите и националния нулинарен отбор на Германия, проектирахме и разработихме нови и иновативни продукти , които можете да намерите в този каталог. Ние съчетаваме традиция, качествена изработка, модерна технология и експертен опит заедно с първокласни материали, за да ви гарантираме уникални продукти с високо качество. С помощта на съдовете за готвене на AMT Gastroguss можете да постигнете кулинарните резултати на професионални готвачи. Помогнете ни да пазим околната среда! Нашите съдове за готвене са първите по рода си , получили сертификат за енергийна ефективност клас А. Алуминият е един от най-добрите разпределители на топлина. В комбинация с формата на нашия продукт с 9 милиметрово излято дъно, топлината се съхранява в долната част за по-дълъг период от време, което спестява един от най-ценните ресурси - енергията! Нашето покритие Lotan® улеснява измиването на съда, което следователно спомага за спестяването на още един от нашите най-ценни природни ресурси – водата. Продуктите ни също така могат и да се рециклират. Като един от малкото доставчици на пазара днес, ние контролираме производството си. Ето защо, имаме възможност да контролираме и качеството . Нашата компания има сертификати, които отговарят на най-новите изисквания и стандарти в съответствие с ISO 9001-2008. AMT Gastroguss съдове за готвене ще ви дадат вдъхновение за нови кулинарни опити. Dipl. - Ing. Harald Mohl , CEO Alumetall - GieЯtechnik GmbH Най-трудните тестове за качество! Ние отговаряме на всички стандарти и за нас е чест всяка година да получаваме най-престижните награди за иновации. Нашите тестове надминават конвенционалните тестове за качество! Покрихме най-трудните тестове за качество, които можахме да намерим за нашите продукти и открихме това, което търсехме в най-дълбоките гори на Източна Европа. И резултатите са убедителни . Най-добрите в света, готвят само с най-доброто в света!

http://bestpan.com/

продукти
Küchenprofi Германия

Küchenprofi Германия

Основана през 1923 г. в Солинген, Германия марката Küchenprofi днес е един от водещите производители на кухненски аксесоари. От самото начало, философията на компанията се фокусира върху производството на качествени и функционални изделия, които правят кухнята по-ефективна и приятна. Името отразява силата Küchenprofi, качеството и функционалността, изисквана от готвачи от цял свят. Küchenprofi е създаден за професионалисти, а сега тя е достъпна за всеки, който има страст към готвенето.

http://küchenprofi.de/

продукти
ECLAT Франция

ECLAT Франция

ECLAT Франция е марка от семейната група на Arcoroc International. Изделия от кристалин с високо качество на изработка, прозрачност на стъклото, звънкост при наздравица. Издръжливи на удари и подходящи за почистване в съдомиялна машина.

продукти
ARCOS Испания, кухненски ножове

ARCOS Испания, кухненски ножове

Arcos Hermanos S.A. е испанска компания с 3 вековна традиция в производството на ножове. Arcos счита иновациите за стратегически фактор, допринасящ за повишаването на конкурентноспособноста на компанията и постоянното усъвършенстване на продуктите. Уникалната стомана NITRUM използвана в ножовете значително повишава качествените характеристики. 

https://en.arcos.com/

продукти
Sola Холандия

Sola Холандия

прибори за хранене Sola Холандия,ножове,вилици лъжици за дома и ресторанта

http://www.solaswiss.com/

продукти
GLOBAL ЯПОНИЯ

GLOBAL ЯПОНИЯ

Японските професионални ножове GLOBAL са изработени в съответствие с многовековни традиции на самурайския меч. Ръчно кованите им остриета са произведени от изключително твърдата закалена стомана Cromova 18. Стоманата използвана в ножове GLOBAL е достатъчно твърда да запази остротата си дълго време и в същото време достатъчно мека за лесното и заточване. Безшевната конструкция на ножовете възпрепятстват попадането на остатъци от храна и замърсявания като предлагат оптимално решение за безопасност , хигиена и добър захват.

продукти
PHILIPPI Германия

PHILIPPI Германия

Когато Ян Филипи основава PHILIPPI Gmbh през 1992 г., той вече има зад гърба си огромен опит и впечатления придобити в резултат на дългогодишните си пътешествия из целия свят. Със завръщането си в Германия и стартирането на своя бизнес в Хамбург, той се впуска в реализацията на идеите си за създаване на артикули с уникален дизайн и изработени по много по-прост, по-изчистен и най-вече по-модерен начин. Едновременно с това обаче, Ян Филипи се придържа и отстоява своето кредо, според което освен перфектен дизайн и изработка, всеки артикул трябва да бъде практичен и използваем. Днес продуктите на PHILIPPI (от малки подаръчни артикули и прибори до огромни осветителни тела устойчиви на бури) могат да бъдат намерени не само в Европа и в страни като Япония, САЩ, Южна Африка, Дубай и Русия, а и на места като Музеят по модерно изкуство в Ню Йорк или Такашимая – Лондон. Успехът на компанията се дължи не само на изключителният бизнес нюх на нейния основател, а и на факта, че PHILIPPI работи с дизайнери от цял свят. Сред тях са прочутите в този бранш дизайнери като Андреас Оствалд – професор във Висшето училище по изкуствата в Бремен, Ян Кристиан Делфс, Петер Крьол, Натали Рутард, Кристиан фон Ахн, Лутс Гатман и др

http://philippi.com/de/

продукти
TRAMONTINA БРАЗИЛИЯ

TRAMONTINA БРАЗИЛИЯ

Повече от 100 години TRAMONTINA BRASIL произвежда качествени изделия с признато високо качество в над 120 страни по света. От основаването си през 1911 година от Valentin Tramontina като малка работилница до ден днешен със световно известна марка TRAMONTINA и производство на над 18000 артикула. Високо качество на изделията, дизайн и иновации са основната сила, която движи напред марката.

продукти
ALLUFLON MONETA Италия

ALLUFLON MONETA Италия

Историята на ALLUFLON започва през далечната 1875. Днес, 135 години по-късно, продуктите ALLUFLON се продават в цял свят като все още се произвеждат на 100% в собствената фабрика в Мондавио, Италия. ALLUFLON е лидер на пазара на тигани в Италия. Този успех се дължи на огромният пазарен дял на пазара на тигани с керамично покритие, който ALLUFLON заема със своите два бранда ALLUFLON и MONETA. ALLUFLON е 100% MADE IN ITALY ALLUFLON Ceramica® ALLUFLON е първата италианска компания представила на пазара истинско керамично покритие Ceramica®. Основни предимства на покритието : - Изключително висока термоустойчивост - Изключително висока износо-устойчивост - Здравословно приготвяне на храната - Продукт с изключително нисък въглероден отпечатък ALLUFLON е първата (и единствена до днес) компания, удостоена с LGA сертификат за съдовете с покритие Ceramica®. Органичната природа на покритието, съставено от метални алкалоиди го отличава рязко от химически получените незалепващи (тефлонови) покрития. Чрез миксиране в алкохоли и вода, органичните молекули в нанотехнологичен процес се свързват с алкохолите, тежките метални алкалоиди седиментират, а останалите чрез хидролиза и кондензация се превръщат в гелоподобна субстанция, която се витрифицира върху съда за готвене. Полученото керамично покритие се отличава с висока устойчивост и инертност сравнено с традиционните, химически получени незалепващи (тефлонови) покрития. Основното му предимство е че позволява равномерно „сухо“ разпределяне на температурата при готвене, което спомага за това храната по-скоро пече, отколкото да се пържи. ALLUFLON е първата италианска компания повярвала в потенциала на покритието Ceramica®. В началото на 2008 ALLUFLON стартира производство и в рамките на една година 50% от производствените мощности се пренасочват към новото покритие. Сравнителни тестове на керамични покрития проведени от независими лаборатории сертифицират Ceramica® на ALLUFLON като най-доброто на пазара. Ceramica® е ЕДИНСТВЕНОТО керамично покритие удостоено с LGA сертификат. Тестовете удостоверяват отличните резултати при сравняване на : Дебелина на покритието Тест за незалепване – „Загоряло мляко“ Тест за сцепление върху метална основа Тест за корозия Тест – почистване след готвене Тест – почистване след загаряне / Абразионен тест

http://www.alluflon.com/ITA/index.aspx

продукти
Luigi Bormioli, Италия

Luigi Bormioli, Италия

Компанията Luigi Bormioli е основана през 1946 г. в град Парма Италия. Стъклените изделия на марката са с изключително високо качество на изработка. Дизайн, изящество и креативност са само част от италианската традиция за изработка на продуктите. През годините лабораторията на Луиджи Бормиоли създават стъкло SON.hyx, което се отличава с изключителен блясък, прозрачност и здравина. В днешни дни марката е световноизвестна, като с продуктите биват оборудвани 5 звездни хотели и ресторанти.

продукти
David Mason Design - Англия

David Mason Design - Англия

David Mason Design има над 50 години опит в производството на мелнички за подправки. Екипът на David Mason Design следва всички стандарти като въвежда иновации в проектирането и производството на своите продукти. Много от тях са емблематични класически модели, които са изградили своето реноме с времето.

http://davidmasondesign.com/

продукти
KRAUFF Германия

KRAUFF Германия

Немската марка Krauff е водещ световен производител на съдове за готвене с безупречна репутация и наистина висококачествени продукти. Компанията е основана в Германия през 1909г. и оттогава брандът е спечелил абсолютно доверието на клиентите не само в родината си, но също така и в други страни в Европа и ОНД (Общност на независимите държави). Към днешна дата Krauff не е просто име, а е синоним на надеждност и увереност в немското качество. Асортиментът от продукти, произведени под логото Krauff, наброява над 1000 позиции и е в състояние да задоволи всички нужди и желания на клиента. Продуктовата гама включва всичко необходимо за удобно готвене, сервиране и аранжиране на масата. Гордостта на компанията е прочутото немско качеството, което се постига чрез употреба на изключително здрави материали и високотехнологично оборудване, както и внимателен контрол на всички етапи на производство. Основните материали, използвани за приготвянето на съдовете, са от неръждаема стомана с високо качество и порцелан с повишена издръжливост. Основните предимства на тези материали са 100% екосъобразност, абсолютна безопасност за здравето и, разбира се, максимална надеждност. Перфектен завършек, идеално гладки повърхности, устойчиви покрития - всичко това гарантира перфектен външен вид на продуктите и лесна грижа за тях. Krauff работи с най- добрите дизайнери и предлага наистина стилни и същевременно функционални модели, които могат да задоволят и най- изисканите вкусове на клиентите. Със закупуването на артикули с марка Krauff, Вие избирате надеждни и трайни продукти, изработени от екологично чисти материали, с високо качество, функционалност и практичност.
продукти
BERLINGER HAUS, УНГАРИЯ

BERLINGER HAUS, УНГАРИЯ

Berlinger Haus е изцяло нова марка от висок клас от Home Impex Ltd.

Home Impex Ltd. е основана през септември 2007 г. в Будапеща, Унгария, в самото сърце на Европа, въпреки че компанията и нейният търговски екип във връзка с професионалното управление имат повече от 15 години опит в разпространението на домакински и кухненски продукти, е основният профил на фирмата ни.

Berlinger Haus произвежда специализирани, ръчно изработени, уникални и иновативни продукти, произведени от най-модерните и най-висококачествени материали. Нашата основна цел е създаването на революционни продукти в съответствие с най-новите разработки и тенденции в домакинските изделия.

Всички наши продукти и концепции за Berlinger Haus са 100% разработени от дизайнерите на Berlinger Haus в нашия европейски офис.

продукти
HISAR Турция

HISAR Турция

Hisar е лидер в концепцията "Изкуството на храненето" от 1968 г.
Фабриката разполага със затворена площ от 25 000 м² 
Днес Hisar предоставя елегантни и стилни прибори за маса чрез своята несравнима 
интерпретация на дизайна.
Продуктите им съчетават първокласна неръждаема стомана с безупречна технология и 
несравнима изработка.
Крайният резултат е спиращ дъха продукт.
Високото качество и силата на дизайна се открояват във всички продукти винаги в
съответствие със строгите насоки на международните стандарти.

AISI 304 качество, клас 18/10, хромо-никелова сплав от неръждаема стомана

Хисар също така притежава и първия сертификат за качество
ISO 9001 (Международна организация по стандартизация), издаден в този сектор.

продукти
KAPIMEX - ХОЛАНДИЯ

KAPIMEX - ХОЛАНДИЯ

Холандски компания Kapimex е основана през 1987 г. и първоначално стартира само като дистрибутор на едро на кухненски и аксесоари за дома. През 2010 г. обаче фирмата излезе на пазара със своя собствена марка Gusta® , която се характеризира със своята освежаваща концепция за начин на живот. Тя е съсредоточена главно върху производството на дъски за рязане , дали класически или мв модерен стил в различни цветови вариации. В допълнение към тези продукти, обаче под тази марка ще намерите и други кухненски прибори като порцеланови купички и други аксесоари за кухнята. Също така те предлагат колекции от чаши и чинии, които са много практични и в същото време с красива украса.

http://www.kapimex.nl/

продукти
INNOLIVING Италия

INNOLIVING Италия

Innoliving е иновативен бранд, способен да обединява лесни концепции с оригинални решения. Благодарение на дългогодишния си опит в областта на здравето, релакса, красотата и технологиите, той се развива бързо и винаги дава най- висока надеждност и качество.

Продуктите са малки и технологични, с очарователни форми, които могат да задоволят нуждите на клиентите за здраве, красота и релакс.

Innoliving предлага елетрически уреди за ежедневна употреба, подходящи за грижа за здравето на цялото семейство (HEALTH), разкрасяване (BEAUTY), грижа за себе си (RELAX) и децата (BABY), както и малки домакински уреди (HOME) и линия от продукти против насекоми (ZBYE). 

продукти
Bohemia Crystalite Чехия

Bohemia Crystalite Чехия

Crystalite Bohemia e един от водещите производители стъкло в световен мащаб. Изделията се характеризират с блясък, елегантен и модерен дизайн. В онлайн магазин chiniiki.com може да откриете богат избор от чаши, гарафи, декантери.

продукти
VIDIVI ИТАЛИЯ

VIDIVI ИТАЛИЯ

VIDIVI е италиански производител на стъклени изделия, който се отличава с дизайна и качеството си. Италианското стъкло Vidivi се отличава заради високата степен на прозрачност, както и своята здравина - закалено стъкло. Производството се извършва във фабриките Vetrerie Riunite в провинция Верона. Всяка колекция VIDIVI се отличава с неповторим италиански дизайн. Стилните и модерни колекции могат да украсят всеки дом или ресторант със специална елегантност. Високото качество на суровините, използвани в производствения процес с постоянен контрол на качеството се извършва на дневна база. Стъклото осигурява Vidivi блясък и прозрачност, яснота, твърдост и форми. Всички колекции са подходящи за използване в съдомиялна машина.

продукти
Villeroy & Boch ГЕРМАНИЯ

Villeroy & Boch ГЕРМАНИЯ

Villeroy & Boch е един от най-големите производители на порцеланови и керамични продукти с отлично качество. Компанията е базирана в Германия и през своята 267-годишна история винаги се е отличавала с иновативност, перфекционизъм и забележителна палитра от модерни дизайни и елегантни форми. Продуктите с тази марка са покривали изискванията и критериите на всички кралски дворци в Европа и са оставили отпечатък в луксозната обстановка на най-реномираните хотели и ресторанти по целия свят.

продукти
GÜRAL Турция

GÜRAL Турция

От създаването през 1989г. Гюрал Порцелан се фокусира върху производството на безупречен порцелан. Компанията е пионер в производството на порцелан и обединява опита, натрупан през вековете и съвременните технологии от 21 век,за да създаде перфектния порцелан. Днес компанията изнася продукцията си в 52 страни.

Гюрал Порцелан е сертифицирана от TSE и ISO 9001 Стандарти на качеството. Продуктовите линии са с голямо разнообразие от дизайни и форми, следващи изменящите се тенденции на пазара.

продукти
ROMMELSBACHER ГЕРМАНИЯ

ROMMELSBACHER ГЕРМАНИЯ

 • ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH е основана през 1928 г. от дипломирания инженер Густав Ромелсбахер и започва дейността си като производител на единични и двойни електрически котлони с идеята да предложи на пазара възможно най-богатия асортимент.
 • Днес тази идея е вече реалност и компанията може да предложи на клиентите си изключително разнообразна гама от артикули - от най-малкия автоматичен котлон в света, до свръхмодерни и иновационни стъкло-керамични готварски плочи.
   
 • Междувременно второто от трите поколения на фамилията-основател на предприятието, по време на своето управление диверсифицира работата на фирмата чрез създаване и производство и на други атрактивни електрически домакински уреди, които също да се отличават със своето първокласно качество и дизайн.
   
 • Модерните производствени мощности и развитият инженерен отдел позволяват на ROMMELSBACHER разработването и производството на специални уреди, които намират приложение в стоматологията, ресторантьорството и кетъринга.
   
 • Освен това компанията развива и линия за OEM продукти за едни от най-известните марки за домакински уреди.
   
 • Освен съвременно производство и средства за контрол на качеството, като стандарт в предприятието е залегнала идеята за наемане и използване на персонал, който се отличава с креативност, гъвкавост и умения за създаване на интересна гама продукти и поддържане на успешна пазарна стратегия.
   
 • Продуктите на ROMMELSBACHER се предлагат в страните от целия свят и особено в регионите, където „произведено в Германия” е символ за качество и характеристика, която се цени особено много.

продукти